Το πρωί της Πέμπτης βρεθήκαμε στα τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, όπου και συνομιλήσαμε με τους πρωτοετείς φοιτητές που έφτασαν στην πόλη μας για να ξεκινήσουν την φοιτητική τους ζωή.

za22222222Μεταξύ άλλων οι φοιτητές μίλησαν στην κάμερα του arkadiapress.gr για τις πρώτες τους εντυπώσεις από το πανεπιστήμιο, για το πώς είδαν τις τιμές στα ενοίκια, αλλά και για το θέμα των απορριμμάτων που ταλανίζει την πόλη της Τρίπολης.

 

Οι περισσότεροι φοιτητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την σχολή τους καθώς όπως δήλωσαν οι καθηγητές είναι αρκετά προσιτοί, με το μάθημα μάλιστα να θυμίζει περισσότερο μάθημα σχολικής τάξης παρά ένα μάθημα μέσα σε αυστηρά πλαίσια, ανάλογο αυτών που γίνονται στα μεγάλα πανεπιστήμια της Αθήνας.

 

 

Για τις τιμές των ενοικίων οι φοιτητές σε μεγάλο ποσοστό δήλωσαν πως τα ενοίκια ήταν σε καλές τιμές.

 

 

Το θέμα των απορριμμάτων φυσικά δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον φοιτητικό κόσμο της πόλης μας. "Δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπουμε αυτή την εικόνα. Μας προκαλεί κατάθλιψη, αλλά κάνουμε υπομονή, καθώς, όπως είδαμε, έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν", δήλωσαν χαρακτηριστικά οι περισσότεροι φοιτητές. 

 

Ακολουθεί βίντεο

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

Κατηγορία: