Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ κάλεσε τα μέλη και τους οπαδούς του Κόμματος σε όλη την Πελοπόννησο να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ενάντια στη νέα συμφωνία κυβέρνησης δανειστών.

KKE456Στην Τρίπολη η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Πετρινού στις 8 το βράδυ.

 

 

ης στα λαϊκά συμφέροντα με τη νέα διαφαινόμενη συμφωνία της με τους δανειστές", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η κα.Πανούση, ενώ πρόσθεσε: "Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο λαός μας να πει ένα μεγάλο όχι στην συμφωνία, να την αντιπαλέψει στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς, να μπλοκάρει τα αντιλαϊκά μέτρα. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα. Τώρα πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή δράση, χωρίς καμία αναμονή".

 

 

Για τις επόμενες μέρες σέχει προγραμματιστεί:

 

 

Οικονομικό κλείσιμο τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στα γραφεία των Τ.Ε. σε κάθε Νομό, ώστε να πιαστούν τα οικονομικά πλάνα για το μνημείο. Παλεύουμε για την επιτυχία των απεργιακών συγκεντρώσεων που καλούνε Ομοσπονδίες και συνδικάτα την ημέρα που το νέο μνημόνιο θα πάει στη βουλή. Συμμετοχή στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στο Ναύπλιο στις 3 και 4 Ιουλίου.

 

 

Συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση τιμής στους εκτελεσμένους με απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου Τρίπολης, την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 11.30 στον Αί Θανάση στην Τρίπολη, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: