arkades dafnisΣε μια όμορφη εκδήλωση και σε μία κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Δάφνης , πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης – Υμηττού « Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ,Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης –Υμηττού και εκδότης της εφημερίδας «ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Δημήτρης Γιαννακούρας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους ,έδωσε ευχές για καλή χρονιά και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Σούλης Παπανικολάου υπεύθυνος πολιτιστικών του Συλλόγου.


Στην αρχή της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το μέλος του Δ,Σ του Συλλόγου και προέδρου της αδελφότητας Πισιμισαίων Γιάννη Πισιμίση που έφυγε προ λίγων ημερών από τη ζωή.
Άκούστηκαν πρωτοχρονιάτικα τραγούδια από τη χορωδία Δάφνης Υμηττού και παρουσιάστηκε βίντεο με εικόνες από την Αρκαδία το οποίο επιμελήθηκε ο Πάνος Αναγνωστόπουλος Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Συλλόγου Σπαθαριωτών.
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του συλλόγου διάβασε η Γραμματέας Ζέτα Κατσιμπρή.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης ,η αντιπρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ουρανία Αναγνωστοπούλου ,οι πρόεδροι των Αρκάδων Ηλιούπολης Νίκος Ατζινάς ,Καλλιθέας Χριστίνα Κυριακοπούλου και Γλυφάδας Νίκος Τσιντής, ο πρώην Δήμαρχος Υμηττού και Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Αργιανάς ,οι πρόεδροι των Συλλόγων Αγριακονιτών Νίκος Αγκάνης και Παπαραίων Βασίλης Αποστολόπουλος ,Αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι ,εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: