panelladiki enosi arkadonΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων στις 16 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα, στην Αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης.
Η Γενική Συνέλευση διακρίθηκε για την μεγάλη συμμετοχή του αρκαδικού Λαού, που παρευρέθη στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Το καλωσόρισμα έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Π.Ε.Α. Πάνο Αναγνωστόπουλο, που έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της Π.Ε.Α. Γεώργιο Ζαραφέτα, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της Ένωσης και τόνισε ότι το έργο της είναι πολυσήμαντο και στοχεύει στην ανάπτυξη της Αρκαδίας με κάθε τρόπο, όπως είναι: ο θρησκευτικός τουρισμός, που στόχο έχει την ανάταση του χριστιανικού αισθήματος και την ανάδειξη των Ι.Μ. της Αρκαδίας, «ο φάρος της ορθοδοξίας» και Αγ. Όρος της Πελοποννήσου. Σήμερα οργανώνουμε το 1ο Συνέδριο της Ορθοδοξίας του Ελληνισμού στην Τρίπολη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2014. Το Συνέδριο αυτό το στηρίζει δυναμικά ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ε.Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ι.Σμυρνιώτης και οι φλογεροί ιεράρχες μας κκ Αλέξανδρος και Ιερεμίας.


Εν συνεχεία δε επεσήμανε: «Παρακολουθώ ορισμένους πολιτικούς να προσπαθούν να καρπωθούν τις επιτυχίες της Ένωσης, όπως στην περίπτωση των Φυλακών. Έργα της Ένωσή μας είναι επίσης ο Υγειονομικός Σταθμός Τροπέων, το Αεροδρόμιο Τρίπολης, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, η ανάδειξη των φαραγγιών της Αρκαδίας, η παράκαμψη Λαγγαδίων, ο δρόμος Τρίπολης-Άστρος κλπ.
Στη συνέχεια ο κ. Ζαραφέτας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό μου Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς και τους άξιους Γ. Γραμματείς κ. Κ.Κουμπέτσο και Πάνο Αναγνωστόπουλο. Θέλω να εκφράσω ένα θερμό ευχαριστώ στον Αρκαδικό Τύπο για την προβολή, που κάνουν στο έργο της Πανελλαδικής Ένωσης».
Τελειώνοντας, ο Πρόεδρος ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο λέγοντας: «Πρέπει να τιμήσουμε την καταγωγή μας, τον πολιτισμό μας, διότι η Αρκαδία μας ενώνει.
Αγαπητοί φίλοι Αρκάδες, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που μου έχετε δώσει και με τιμάτε με την ψήφο σας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μου δώσατε πάντα την πρωτιά. Και εγώ ποτέ δεν σας πρόδωσα. Όπως γνωρίζετε όλα τα πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης. Έτσι και η δική μου θητεία κάπου πλησιάζει να τελειώσει. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.».
Εν συνεχεία ακολούθησε η ψηφοφορία και η καταμέτρηση των ψήφων έδωσε τα κατωτέρω αποτελέσματα:
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΝΑ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΡΕΜΕΤΣΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗ-ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΚΙΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΞΥΔΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΤΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΑΒΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΠΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΟΪΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΙΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΡΟΧΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους:
ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΖΑΡΑΦΕΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΟΥΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς
Τα μέλη που εξελέγησαν από τις αρχαιρεσίες της 16ης Μαρτίου 2014, για το 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.
------ . ------
Σύμφωνα με το άρθρο 16 ΤΟΥ Καταστατικού, καλείσθε να προσέλθετε στις 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 6.30΄μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης που είναι στην οδό Σωκράτους 51 στον 5ο όροφο.
ΘΕΜΑΤΑ:
1) Συγκρότηση σε σώμα και Εκλογή Προεδρείου.
2) Ενημέρωση και αποφάσεις για το 1ο Συνέδριο της Ορθοδοξίας του Ελληνισμού στην Μάνα Γη Αρκαδία.
Με πατριωτικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο πλειοψηφών Σύμβουλος στις αρχαιρεσίες της 16 Μαρτίου 2014

Γεώργιος Ζαραφέτας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: