pea 1
Στις 27 Μαρτίου κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου Δ.Σ. κ. Γ.Ζαραφέτα και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού της Ένωσης, εκλήθησαν τα μέλη που εξελέγησαν από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 16-3-2014 για την συγκρότηση σε σώμα και εκλογή Προεδρείου.
Ο κ.Ζαραφέτας καλωσόρισε τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ και τα συνεχάρη για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή συνεργασία για το καλό της Μάνας Γης Αρκαδία. Στη συνέχεια είπε ότι η Π.Ε.Α. είναι το μοναδικό Αρκαδικό Σωματείο που δέχεται μέλη από όλη την Ελληνική Επικράτεια που έλκουν την καταγωγή τους από την Αρκαδία, ότι με μια απλή αίτηση γίνεσαι μέλος και μπορείς μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να διεκδικήσεις οποιοδήποτε αξίωμα μέσα στο Δ.Σ. Έτσι και σήμερα με δημοκρατικές διαδικασίες θα εκλεγεί το νέο Προεδρείο. Οι σκοποί της Ένωσης είναι πολυσήμαντες αλλά κύριος σκοπός είναι η ανάπτυξη της Αρκαδίας.


1. Μέσα στην ανάπτυξη της Αρκαδίας εντάσσεται και η απελευθέρωση του αεροδρομίου της Τρίπολης από Στρατιωτικό να λειτουργήσει και πολιτικό.
2. Πετύχαμε οι φυλακές υψίστης ασφαλείας να γίνουν στην Αρκαδία.
3. Με δυναμική παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας πετύχαμε να μην κλείσει ο Υγειονομικός σταθμός Τροπέων.
Αυτά πέτυχε η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων χωρίς την βοήθεια των Αρκάδων πολιτικών.
Στην συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για θέματα της ένωσης εκφράστηκαν διάφορες προτάσεις όπου καταγράφησαν για αξιοποίηση από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια διεξήχθη ψηφοφορία με δημοκρατικές διαδικασίες και εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου, ως κάτωθι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζαραφέτας Γεώργιος, Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατερινιός Εμμανουήλ, Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεοδωρακόπουλος Νικόλαος, Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κάππος Ιωάννης, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αναγνωστόπουλος Πάνος, Α΄ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θεοδωρόπουλος Ευάγγελος, Β΄ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αρβανίτη Άννα, Γ΄ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σπουμπούρη-Ηλιοπούλου Γιαννούλα, ΤΑΜΙΑΣ: Τσουκαλάς Ανδρέας, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΥΠΟΥ: Ντάβος Γεώργιος, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Παπαγιάννη Ελένη, ΜΕΛΗ: Ζαφειρόπουλος Αντώνης, Δρεμέτσικας Αντώνης, Ασημακόπουλος Αργύριος, Γάκης Άγγελος, Κιντής Χρήστος, Ξυδιανάκης Γεώργιος, Παπανικολάου Νικόλαος, Πισιμίσης Ιωάννης, Ραβάνη Δήμητρα, Καμβύσης Μιχάλης, Κοΐνης Δημήτριος, Κουρέτας Χρήστος, Αναγνωστόπουλος Κων/νος, Τροχάνης Νικόλαος.
Δια το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Υπεύθυνος Τύπου

Ντάβος Γεώργιος
Επιχειρηματίας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: