Αποφάσεις για την χρηματοδότηση - επιχορήγηση της ΚΕΔΗΤ λήφθηκαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, Τρίπολης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/03).

leftaΠιο συγκεκριμένα στις 12:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου, επί της οδού Λαγοπάτη και Αταλάντης, συνήλθε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.

 

 

Όπως αναφέρεται και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου η Οικονομική Επιτροπή να αποφάσισε την έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού €40.000,00 του Κ.Α. 00.6737.0003 με τίτλο: "Χρηματοδότηση- Επιχορήγηση ΚΕΔΗΤ" του προϋπολογισμού Δήμου Τρίπολης οικονομικού έτους 2015, για την κάλυψη των δαπανών όπως αναφέρονται στο ετήσιο πρόγραμμα δράσης της ΚΕΔΗΤ.

 

 

Λαμβάνοντας το λόγο το μέλος κ. Τσιαμούλος Νικόλαος δήλωσε ότι το ψηφίζει θέτοντας την παρατήρηση ότι: το ποσό είναι μεγάλο, έχουμε τοποθετηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά οι εργαζόμενοι είναι ακόμη απλήρωτοι γι’ αυτό το ψηφίζω.

 

 

Η επιτροπή λοιπόν αφού άκουσε τον κ. Πρόεδρο, το μέλος κ. Τσιαμούλο Νικόλαο έλαβε υπόψη της την ανωτέρω εισήγηση και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού € 40.000,00.

 

 

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ.

 

 

Μετά και από την έγκριση της χρηματοδότησης από την οικονομική επιτροπή και αφού περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, μέρος του ποσού θα δοθεί για την επίλυση του προβλήματος με τους απλήρωτους - για πάνω από δυο μήνες - εργαζόμενους.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: