Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη και τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης, Οδυσσέα Βουδούρη στο περιφερειακό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (10/10).

khkΑφορμή για την κόντρα ήταν οι χαρακτηρισμοί του Περιφερειάρχη, ο οποίος αποκάλεσε κάποιους φασιστοειδή υποκείμενα.

 


Πιο Συγκεκριμένα ο κ.Τατούλης ανέφερε: "Πλανώνται τα φασιστοειδή υποκείμενα που νομίζουν πως μπορούν να απειλήσουν ένα πολιτικό όργανο όπως είναι το περιφερειακό συμβούλιο. Πλανώνται όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία τα οποία νομίζουν πως μπορούν να απειλήσουν ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής με την προσωπική τους παρουσία όλες αυτές τις δεκαετίες, ενώ πρόσθεσε: Δεν υπάρχει η αντιπολίτευση. Αυτή τη στιγμή επιχειρεί παιχνιδάκια τακτικισμών των προηγούμενων δεκαετιών και αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα στην λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου¨.

 

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την οργή του κ.Βουδούρη ό οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο να επαναφέρει στην τάξη τον περιφερειάρχη, καθώς όπως είπε δεν είναι υποχρεωμένοι να ακούνε το παραλήρημα του.

 

Στη συνέχει και μετά από τον έντονο διαπληκτισμό των δύο αντρών, ο κ.Τατούλης συνέχισε την τοποθέτηση του, κατά την διάρκεια της οποίας, την στιγμή που περιέγραφε την πορεία του διαγωνισμού της ολοκληρωμένης διαχείρισης, ο κ.Μανώλης μπήκε στην αίθουσα φωνάζοντας του να κατέβει από το καλάμι του και να αφήσει τους άλλους να κρίνουν το έργο της περιφέρειας.

 

Δείτε τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την συνεδρίαση του περιφερειακού στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: