DSC09494Κατατέθηκε στην Αστυνομία φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις φθορές των πινακίδων

Αυτοπροσώπως και εγγράφως κατήγγειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας το «εγκληματικό φαινόμενο» της κλοπής και καταστροφής πινακίδων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας.

Ο κ. Γιαννακούρας προχώρησε σε καταγγελία και προσκόμισε στην Αστυνομία και ψηφιακό υλικό (DVD) που αποδεικνύει το μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει σε δημόσια περιουσία, ενώ σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Αστυνομικού Μεγάρου σημείωσε μεταξύ άλλων πως «το φαινόμενο είναι εγκληματικό και εκτός από την οικονομική ζημιά που υφίσταται η χώρα μας υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των οδηγών».

Να αναφέρουμε πως για παράδειγμα στο δρόμο Τρίπολης-Μεγαλόπολης έχουν κλαπεί δεκάδες σήματα ενώ σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας υπάρχουν στα περισσότερα σήματα αυτοκόλλητα συνδέσμων συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο κ. Γιαννακούρας σημείωσε πως «και εμείς είμαστε φίλαθλοι και οπαδοί ομάδων και δεν στρεφόμαστε εναντίον των συνδέσμων, αλλά θέλω να καλέσω τους συνδέσμους να συνετίσουν τα μέλη τους, διότι με αυτήν την ενέργειά τους προκαλούν ζημιά πολύπλευρη και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ανθρώπινη ζωή».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας για την επίλυση του προβλήματος και ήδη διατάχθηκε προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης και κινήθηκε αυτεπάγγελτη διαδικασία κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και φωτογραφίες με κατεστραμμένες από τα αυτοκόλλητα πινακίδες.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: