karfia.mediumΗ συνέντευξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κράτησε πολύ και μπορεί να μην είχε τρανταχτές ειδήσεις, αφού δεν μάθαμε κάτι νεότερο για την σύμβαση και για τα απορρίμματα αλλά είχε καρφάκια και καρφιά τα οποία προορίζονταν για πολλούς αποδέκτες.

Ο Περιφερειάρχης είναι έμπειρος πολιτικός και «σφάζει με το γάντι» όταν θέλει....

Τα είπε εμμέσως στο Δήμαρχο Τρίπολης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Του είπε πως τα ευρώπουλα δεν δίνονται από το δήμο για να κατατεθεί ο φάκελος αλλά από «φίλους μου». Εννοώντας πως με δικές του παρεμβάσεις βρίσκονται οι χορηγίες.

Για τα σκουπίδια τα είπε «έξω από τα δόντια». Και για τον Άγιο Βλάση και για την Αγία Τριάδα και βέβαια άφησε να εννοηθεί πως δεν θα βγει εύκολα αυτή τη φορά η απόφαση για έκτακτη ανάγκη στο Δήμο Τρίπολης.

Τα έβαλε και με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη τη διαχείριση που γίνεται ενώ επεσήμανε πως δεν έχουν γνώση πού πάει το υπόλειμμα.

Είπε και για τους άλλους δήμους και υπενθύμισε στους δημάρχους πως τα έργα που υλοποιούνται ανά την Περιφέρεια γίνονται με χρήματα του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων..... Σαν να τους έλεγε πως χωρίς χρήματα από την Περιφέρεια δεν γίνονται έργα... Έμμεσος εκβιασμός ίσως αλλά στην πολιτική έτσι είναι τις περισσότερες φορές.... Αν και δεν ξέχασε να πει πως μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς χάριν της αγαστής συνεργασίας.

Παρακάτω όμως πήρε πίσω τα καλά λόγια...- μη μας πάρουν και τον αέρα- και χαρακτήρισε αλλοπρόσαλλα όσα λένε και πράττουν οι δήμαρχοι, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε να πάνε και σε ένα ψυχίατρο, αφού ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει μιας και είναι χειρουργός.

Και μην νομίσετε ότι οι βουλευτές έμειναν στο απυρόβλητο... Και αυτός που είπε ότι δεν βάζει την υπογραφή του (λες και τον ρώτησε κάποιος, αφού δεν έχει αρμοδιότητα) του συνεστήθη να περιοριστεί στο νομοθετικό του έργο, αφού οι θεσμοί έχουν διακριτούς ρόλους και οι αρμοδιότητες δεν επικαλύπτονται.

Μάλλον κάποιοι έχουν ανάγκη από μαθήματα πολιτικής....Μπορεί να τα παρακολούθησε και εμείς ... Κακό δεν θα μας κάνουν!

Και συνέντευξη χωρίς παράπονο γίνεται; Δεν γίνεται!

Έτσι λοιπόν ο κ.Τατούλης είπε πως όλα αυτά τα χρόνια λίγοι είναι αυτοί οι βουλευτές που βοήθησαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.. Για τους άλλους δεν τους είδε πουθενά και ούτε σε ένα συμβούλιο δεν έρχονται να παρακολουθήσουν τι γίνεται στον τόπο ...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια