arkadiko xor 2Βιολογικό καθαρισμό μόνο κατ' όνομα θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς το βιολογικό που έχει κατασκευαστεί στο Αρκαδικό Χωριό. Ο Βιολογικός, όπως πολλές φορές, έχουν καταγγείλει οι κάτοικοι του χωριού, δεν λειτουργεί και ταυτόχρονα αποτελεί εστία μόλυνσης και στην πραγματικότητα είναι μία "χαβούζα".
Σε λίγο καιρό, αν δεν ληφθεί μέριμνα είτε να φτιαχτεί και να λειτουργήσει κανονικά, είτε να κλείσει οριστικά, θα γίνει τόπος "συνάθροισης" κουνουπιών.

Οι κάτοικοι και κυρίως ο ένας εκ των Συλλόγων του χωριού διαμαρτύρεται συνέχεια και στέλνει έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν κάνει την αυτοψία τους και ζητούν αυτό ακριβώς που λένε και οι κάτοικοι. Να κλείσει ή να λειτουργήσει κανονικά. Και φυσικά ο βιολογικός καθαρισμός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Αρκαδικού Χωριού. Ημιτελείς δρόμοι, κάποιοι είναι χωματόδρομοι μάλιστα, πεζοδρόμια ανύπαρκτα, ελλιπής ή καθόλου φωτισμός, ένας σκελετός μπετόν για πνευματικό κέντρο και γενικά μία αδιαφορία για ένα χωριό που είχε ξεκινήσει πριν δεκαετίες να φτιάχνεται για τους ομογενείς, ένα χωριό που φιλοδοξούσε να γίνει πρότυπο και που μόνο τέτοιο δεν είναι.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια