Φύση τουρισμός

Για όλα μίλησαν οι πολιτικοί που βρέθηκαν στην παρέλαση. Η κατάργηση των παρελάσεων αποτέλεσε ένα επίμαχο ερώτημα

 

Τα πολιτικά πρόσωπα που παρακολούθησαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη, κλήθηκαν αμέσως μετά την λήξη της παρέλασης να απαντήσουν σε μια σειρά από επίκαιρα ερωτήματα.

 

Πιο συγκεκριμένα ζητήσαμε από τους ερωτηθέντες να μας πουν ποια είναι η άποψη τους για την κατάργηση των παρελάσεων στην οποία θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχει αναφερθεί, εάν εκλεγεί πρώτο κόμμα, καθώς και στο τι πιστεύουν για το εάν θα ολοκληρώσει ομαλά η κυβέρνηση την τετραετία ή θα προχωρήσουμε σε πρόωρες εκλογές. Τέλος τα πολιτικά πρόσωπα απάντησαν για το θέμα της  δωρεάν διέλευσης από τα διόδια για τους βουλευτές επαρχίας.

 

Ο κ.Γρηγοράκος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα ανέφερε: ‘’Πιστεύω πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Νομίζω πως η προγραμματική συμφωνία που έγινε μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχει ένα στρατηγικό σχέδιο και έναν χάρτη για την πολιτική σε ορίζοντα τετραετίας. Όσον αφορά τα διόδια νομίζω πως θα γίνει η ανάλογη παρέμβαση και δεν θα εφαρμοστεί. Τέλος όσον αφορά την κατάργηση των παρελάσεων νομίζω πως αυτό είναι καθαρά θέμα του ελληνικού λαού’’.

 

Ο κ.Λυκουρέτζος απαντώντας στα ίδια ερωτήματα τόνισε: ‘’Αρχικά όσον αφορά τις πρόωρες εκλογές έχω να σας πω το εξής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουμε ότι ο συνταγματικός κύκλος των εκλογών είναι η τετραετία. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται οι εκλογές ως όπλο στην κομματική αντιπαλότητα. Μάλιστα οι προσεχείς δημοτικές και ευρωπαϊκές εκλογές ουδεμία επίπτωση πρέπει να έχουν στην ομαλή πορεία της κυβέρνησης. Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή και πρέπει να αποδείξουμε σαν χώρα και σαν λαός διαθέτουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα να διαχειριστούμε την κρίση. Δεν έχει νόημα λοιπόν η επίκληση των εκλογών.  Όσον αφορά τα διόδια, θέλω να σας πω πως εγώ προσωπικά πληρώνω κανονικά και μπορείτε να το ελέγξετε καθώς είμαι συνδρομητής. Αυτές είναι αστειότητες με τις οποίες προσπαθούν κάποιοι να πλήξουν τον πολιτικό κόσμο. Ο κάθε πολιτικός υπηρετεί τον δημόσιο βίο με το προσωπικό του παράδειγμα. Τέλος όσον αφορά την κατάργηση των παρελάσεων, θέλω να δηλώσω πως λυπούμε για εκείνους οι οποίοι αποδεικνύονται αξιόπιστοι πράκτορες της πολιτισμικής ομογενοποίησης και της κατάργησης της ταυτότητος μας’’.

 

 

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις των παραπάνω πολιτικών προσώπων, καθώς και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη

http://www.youtube.com/watch?v=RpI9ErEW15U&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=BSjn5mSE6o4&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=-kmuxDpd-1I&feature=youtu.be

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: