tsiamoylosΣυγνώμη ζήτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος από τον Νίκο Τσιαμούλο, για την παράλειψη να τον προσκαλέσει σε συνάντηση αρχηγών παρατάξεων και φορέων που έγινε με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με την υποχρεωτική εγγραφή παιδιών (από 4 ετών) στα νηπιαγωγεία του Δήμου Τρίπολης.

Ο Νίκος Τσιαμούλος έκανε δεκτή τη συγνώμη και ακολούθως τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

«Πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή και σοβαρότητα. Η συζήτηση έπρεπε να γίνει πριν τις 10 Απριλίου. Είναι πολύ αργά πλέον. Η σύσκεψη αρχηγών είχε σκοπό ο κ. Παυλής να αποπροσανατολίσει και να καταστήσει όλους μας συνυπεύθυνους. Χαιρετίζω την απόφαση της πολιτείας για τη δίχρονη προσχολική αγωγή» είπε αρχικά και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Τρίπολης πρέπει να δώσει έμφαση στις δομές με παιδιά από 2 ως 4 ετών, αφού τόνισε ότι ούτως ή άλλως τα vouchers έχουν ημερομηνία λήξης το 2020. Το πρόγραμμα δεν είναι πιλοτικό όπως ανέφερε ο κ.Τζιούμης και η ανυπαρξία στοιχειωδών υποδομών που ανέφερε ο κ.Σμυρνιώτης προσβ’αλλουν τόσο την εκπαίδευση όσο και εμάς. Έκανα μια έρευνα σε όλα τα Νηπιαγωγεία της Τρίπολης όπου καλώ όλους τους συναδέρφους να τα επισκεφτούν και να τα “γνωρίσουν”. Οι δομές μας είναι σε άριστη κατάσταση και στα 16 Νηπιαγωγεία που έχουμε εκ των οποίων μόνο τα 3 είναι με μίσθωμα.

«Οι πράξεις και οι παραλείψεις του κ. Παυλή δημιούργησαν αυτή την κατάσταση και η προσέγγιση του θέματος κατά την εκτίμηση μου από τον κ.Τζιούμη και τον κ. Σμυρνιώτη είναι λαϊκίστικη. Και οι τρεις βλάπτουν σοβαρά την πόλη και την εκπαίδευση» είπε.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: