afisa 1Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20:00, η μικτή χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης, θα συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο κ. Ανδρέας Πυλαρινός. Συμμετέχει επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Ερμηνεύουν ο βαθύφωνος Κωνσταντίνος Σφυρής, ο τενόρος Γιάννης Φράγκος και οι υψίφωνοι Χριστίνα Αθανασοπούλου, Γιελένα Γιοβάνοβιτς Μπακοπούλου, Ελένη Λυγιά και Μανταλένα Πυλαρινού

.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 19:30, και για 26η συνεχή χρονιά, η χορωδία μας διοργανώνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εκκλησιαστικούς ύμνους των Χριστουγέννων που θα ερμηνεύσει η χορωδία μας, με μαέστρο τον κ. Βασίλη Τζαβάρα.

Στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ιουστίνος Τσαγκούρης θα μεταφέρει στις καρδιές μας το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

Η συναυλία θα κλείσει με την παιδική χορωδία, η οποία θα αποδώσει κάλαντα και ύμνους Χριστουγέννων, παραδοσιακά τραγούδια και γιορτινές μελωδίες των ημερών. Τη παιδική χορωδία θα διευθύνει η κα. Νικολέττα Ψαρρού.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε και να μας δώσετε χαρά με τη παρουσία σας, απολαμβάνοντας Εκκλησιαστικούς Ύμνους και τραγούδια από το Ελληνικό και ξένο χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριό μας.

www.orfeastripolis.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: