ARKADIKOI ORIZONTES LOGO

tsiamoylos"Το όραμα και το όνειρο του Κου Παυλή έχει σκουριάσει μαζί με την απραξία του"

Για έλλειψη αξιοπιστίας και μηδενικό έργο κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος, στη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Δεκεμβρίου 2017.

Για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018, τοποθετήθηκαν τόσο ο επικεφαλής Νίκος Τσιαμούλος, όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παρασκευάς Νίκου, ενώ στη συνέχεια απείχαν από την ψηφοφορία και αποχώρησαν. Στην τοποθέτησή του, ο Νίκος Τσιαμούλος είπε αρχικά ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει πολλές παγκόσμιες πρωτοτυπίες και πλέον έχει ακόμα μία, να συζητείται το Τεχνικό Πρόγραμμα, χωρίς να είναι παρών ο Δήμαρχος, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ σε κανέναν άλλο Δήμο!

Επιπλέον, θυμίσει ότι η παράταξη “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, είχε προτείνει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν να ομαδοποιούνται τα έργα, να γίνονται διαγωνισμοί και να έχει κέρδος από τις εκπτώσεις ο Δήμος και ευτυχώς άλλαξε πλέον ο Νόμος κι αυτό θα εφαρμοστεί. «Έχετε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στην Ευρώπη σε απευθείας αναθέσεις. Είναι μια ντροπή και δεν πρέπει να συνεχίζεται να γίνεται» είπε. Στη συνέχεια, είπε ότι είναι ντροπή να δηλώνει ο κ. Παυλής ότι θα τα κάνει όλα την τελευταία χρονιά και τόνισε ότι οι έχει φτάσει ο τέταρτος χρόνος και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για έλλειψη αξιοπιστίας που αφήνει μία κακή παρακαταθήκη στους επόμενους που θα αναλάβουν τον Δήμο Τρίπολης. «Έχετε φτάσει την ιστορική μας πόλη σε τέλμα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι μεμονωμένα προσπαθούν να σώσουν τα ασυμμάζευτα. Εμείς δεν πρόκειται να το ψηφίσουμε, όχι για αντιπολιτευτικούς λόγους, αλλά το κάνουμε αποκλειστικά και μόνο γιατί δεν υλοποιείται σχεδόν τίποτα κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να φέρνετε αντιγραφή το περσινό Τεχνικό Πρόγραμμα. Αυτό είναι γελοιότητα, μία δουλειά στο άρπα – κόλα. Δεν είναι Τεχνικό Πρόγραμμα.

Ντρέπομαι που συμμετέχω σε αυτή τη συνεδρίαση με έναν Δήμαρχο απών. Έχετε πάρει μηδέν.» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα πήρε το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης κος Παρασκευάς Νίκου και τοποθετήθηκε ως εξής: «Το Τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής όχι μόνο δεν αναβαθμίζει αλλά υποβιβάζει την καθημερινότητα του πολίτη. Όπως και στα προηγούμενα χρόνια υπάρχει μεγάλη απόσταση των λόγων από τα έργα, των υποσχέσεων από τις πράξεις. Στο Τεχνικό Πρόγραμμα δεν έχει σημασία τι χρήματα έχεις, διότι τα πάντα είναι κόστος προς όφελος. Μπορείς να κανείς έργα με μικρό κόστος που να έχουν όμως τεράστιο όφελος στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν το φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα ανικανότητας ή αδιαφορίας. Ακούσαμε και φέτος με προσοχή τον κ Βόσνο (απουσίας Δημάρχου) να προσπαθεί με κόπο να κάνει έναν απολογισμό για το μηδαμινό έργο της Δημοτικής Αρχής! Μας είπε ότι κατά τύχη τα οποία έργα, θα συμπέσουν με την προεκλογική περίοδο αλλά ξεχνάει πως οι πολίτες πια δεν ξεγελιούνται με τέτοιου είδους πυροτεχνήματα! Το προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης του κ. Παυλή, έχει οδηγήσει τη Δημοτική Αρχή σε πλήρη αδράνεια. Έχει καταδικάσει σε αποτυχία ακόμα και όσους από την παράταξη του προσπαθούν για κάτι καλύτερο! Δυστυχώς το όνειρο και το όραμα του κ. Παυλή για το Δήμο έχουν σκουριάσει από την απραξία!»

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια