Γιατι εδώ η φωνή του πολίτη δυναμώνει!.........................

 

Μια νέα στήλη εγκαινιάζεται στο Arkadiapress.gr, στην οποία θα δημοσιεύονται σε εβδομαδιαία βάση κείμενα των πολιτών, προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε την καθημερινότητα των πολιτών της Τρίπολης και όχι μόνο, μέσα από την δική τους ματιά.

 

Μέσα από αυτή την στήλη θέλουμε να δώσουμε δύναμη στην φωνή του κάθε πολίτη, προκειμένου να ακουστεί στο ευρύ κοινό το παράπονο που ίσως έχει, το πρόβλημα του, ακόμα και μια παρατήρηση του που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων μας.

 

Ζητάμε λοιπόν από εσάς να μας στέλνετε τα κείμενα σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με το όνομα σας είτε με κάποιο ψευδώνυμο, προκειμένου να τα δημοσιεύσουμε και να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τους προβληματισμούς και τα παράπονα σας. (εάν επιθυμείτε μπορείτε να επισυνάπτετε στο email και κάποια εικόνα της αρεσκείας σας την οποία επιθυμείτε να δείτε στο δημοσιευμένο κείμενο)

 

Περιμένουμε λοιπόν σύντομα να σας ακούσουμε….ή μάλλον καλύτερα..... να σας διαβάσουμε!

 

Χωρίς τίτλο

 

Υ.Γ: Κείμενα τα οποία περιλαμβάνουν ύβρεις και ανυπόστατες επιθέσεις σε πρόσωπα δεν θα δημοσιεύονται

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: