Νίκη-πρόκριση πέτυχε ο Αστέρας, που πέρασε από την έδρα των Χανίων με 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, με αποκορύφωμα το γκολ που ακυρώθηκε, το οποίο είναι «σκανδαλώδες» λάθος του διαιτητή.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, μάρκαραν ψηλά τον Αστέρα και δεν άφηναν χώρους για να «φάνε» φάσεις, ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή του πρώτου αγώνα. Μάλιστα, έδειχναν πως μπορούν να βάλουν και κάποιο τέρμα στην κόντρα, μία τακτική που έχει δουλέψει αρκετά η ομάδα των Χανίων.

Και αυτό έγινε, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, σε μία εντελώς λάθος απόφαση, ακύρωσε το τέρμα. Σε μία έξοδό του ο Μπαντής, συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, έχασε την μπάλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, για να στείλουν την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστίας του. Ο κ. Ζαχαριάδης όμως, θεώρησε πως υπάρχει φάουλ και έτσι σταμάτησε την φάση!

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες, αφού ο αρχηγός τους, Πάγκαλος αντίκρισε δίκαια την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Αυτό ήταν και το τελικό χτύπημα για τους Χανιώτες, που λύγισαν και μετά από τέρμα του Ντε Μπλάσις, έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού, με τον Αστέρα να παίρνει το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης, Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ, Τσάτσος, Παγώνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπελής, Λούη, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59' Μπακατσέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο, Ουρτάδο Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: