IMG_7057

Αντιπροσωπεία του Αστέρα αποτελούμενη από τους Γιώργο Μπαντή, Δημήτρη Κουρμπέλη, Τάσο Μπακασέτα επισκέφτηκε σήμερα -μετά την προπόνηση- το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, προκειμένου να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στα παιδιά και να τα καλέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη.

Την αντιπροσωπεία του Αστέρα καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Καλδής, που μίλησε για την παρουσία των ποδοσφαιριστών και το πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζει κανείς τον αθλητισμό με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του σχολείου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς ήταν και αυτός ποδοσφαιριστής του Αστέρα για επτά χρόνια (1982-1989).

IMG_7042

Από τη σειρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μίλησαν με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά του δημοτικού, τονίζοντας τους τη σημασία να ασχολούνται με τον αθλητισμό, χωρίς να παραβλέπουν τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού έδειξαν από την αρχή της επίσκεψης την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για την ομάδα, καθώς τραγούδησαν τον ύμνο του Αστέρα ανά τάξη, ενώ μετά τις ομιλίες των τριών ποδοσφαιριστών πήραν αυτόγραφα, κρατώντας τους για αρκετή ώρα στο προαύλιο του σχολείου.

IMG_7015

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: