Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει διάφορα συστήματα και σχήματα κατά τη διάρκεια του «οικογενειακού διπλού».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε στην αρχή ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ αφιερώθηκε η υπόλοιπη ώρα της προπόνησης στο «διπλό» σε ολόκληρο το γήπεδο. Στα ευχάριστα της προπόνησης, η επιστροφή του Χρήστου Πιπίνη σε κανονικούς ρυθμούς που συμμετείχε κανονικά στο «οικογενειακό διπλό» της ομάδας.

Στην Τρίπολη επέστρεψε σήμερα ο Ντορίν Γκόιαν που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού του προγράμματος το τελευταίο διάστημα. Ο Ρουμάνος διεθνής ποδοσφαιριστής θα μπει κανονικά στην αυριανή προπόνηση του Αστέρα και θα τεθεί στη διάθεση του Βεργέτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

20131121_171200

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ τρέξιμο στο χορτάρι έκανε για αρκετή ώρα και σήμερα ο Λαουτάρο Φορμίκα, που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα προπονήσεων.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο και ο Αστέρας θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Τέλος, πριν την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

bk-100

asterastripolis.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: