Για τη νίκη επί του Εργοτέλη αλλά και τους φετινούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο gazzetta.gr ο Γιώργος Ζησόπουλος. Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι οι Αρκάδες με το πέρασμα του χρόνου δείχνουν όλο και καλύτερο πρόσωπο.



Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το Παγκρήτιο επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0. Ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στη νίκη αυτή και την σημασία της, αλλά και για τους στόχους της ομάδας, καθώς και στον Στάικο Βεργέτη.

Γιώργο ο Αστέρας σημείωσε μία σημαντική νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Εργοτέλης.

«Πράγματι ήταν μία πολύ καλή και σημαντική νίκη στην έδρα ενός αντιπάλου που φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά. Η ομάδα προερχόταν από καλές εμφανίσεις οι οποίες όμως δεν είχαν φέρει και τις ανάλογες νίκες. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να μην χάσουμε και την επαφή με τις πρώτες θέσεις και νομίζω ότι είναι δίκαιη η νίκη μας».

Που θεωρείς ότι κρίθηκε ο αγώνας;

«Ήταν αγώνας που δεν θα σημειώνονταν πολλά γκολ και σε κλειστά ματς όπου οι ευκαιρίες είναι λίγες, αυτός που θα σκοράρει πρώτος συνήθως έχει και το προβάδισμα για να πάρει τη νίκη. Η ομάδα ήταν πολύ καλή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν άφησε τον Εργοτέλη να κάνει κάποια κλασική ευκαιρία. Εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε τις φάσεις είχαμε το δοκάρι με τον Κοντοέ και στη συνέχεια το γκολ με τον Μπαράλες».

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μπήκε στην πρώτη πεντάδα.

«Η ομάδα το τελευταίο διάστημα έπαιζε καλά αλλά τα αποτελέσματα την αδικούσαν, αφού είχαμε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες που θα μπορούσαν να ήταν νίκες. Για τον λόγο αυτό χρειαζόμασταν τη νίκη ώστε να μην χάσουμε την επαφή με τις πρώτες θέσεις».

Η ομάδα μετά το πρώτο διάστημα που ψαχνόταν δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της.

«Πράγματι αγώνα με αγώνα ο Αστέρας βελτιώνεται και θα δείχνει ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα τελευταία ματς όπου δημιουργούμε φάσεις και πετυχαίνουμε γκολ και γενικότερα παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Επόμενη αγωνιστική υποδέχεστε τον Παναιτωλικό.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο αγώνας του Σαββάτου, αφού με νίκη εδραιωνόμαστε στην πρώτη πεντάδα και ταυτόχρονα απομακρυνόμαστε από τις ομάδες που είναι κοντά μας. Ο Παναιτωλικός είναι επικίνδυνη ομάδα παλεύει όλα τα ματς και αν δεν προσέξουμε μπορεί να μας κάνει ζημιά».

Η ομάδα άλλαξε προπονητή και πλέον στον πάγκο είναι ο Στάικος Βεργέτης. Τι έχει αλλάξει;

«Ο κ. Στάικος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρει καλά πώς είναι τα πράγματα. Η προπόνηση γίνεται με βάση τα δεδομένα του νέου προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά».

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: