Στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» θα εκτίσει την ποινή του ο Τζερόνιμο Μπαράλες, που έχει συμπληρώσει κάρτες. Με Άρη ο Γκοϊάν, με Πανιώνιο ο Ουσέρο.

 


Τρεις... πονοκεφάλους έχει ο Στάικος Βεργέτης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος λόγω καρτών. Συγκεκριμένα, από τέσσερις έχουν συμπληρώσει οι Τζερόνιμο Μπαράλες, Ντορίν Γκοϊάν και Φερνάντο Ουσέρο.

Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ ο δεύτερος σε αυτό της 16ης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όσο για τον Ουσέρο, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Χαλάρωμα και διπλό

Αντίθετα, ο τεχνικός των Αρκάδων μπορεί να υπολογίζει στον Εντό, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη. Σε ό,τι έχει κάνει με τη σημερινή προπόνηση, αυτή ήταν η πρώτη της εβδομάδας, αφού για χθες υπήρχε ρεπό.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν «οικογενειακό διπλό», όπου έλαβαν μέρος και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Από τη μεριά τους, οι Μπαντής, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι ακολούθησαν την αποθεραπεία τους και ο Φορμίκα το ατομικό του πρόγραμμα. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη, και την Πέμπτη, ενώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

gazzeta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: