Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του -και μάλιστα με άνεση- πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε εντός έδρας τουΠαναιτωλικού με 3-0. Πρώτο σερί νικών για τους Αρκάδες στο πρωτάθλημα, που έχασαν και πέναλτι. Ακόμα χωρίς εκτός έδρας νίκη η ομάδα του Αγρινίου, που είχε δυο δοκάρια




Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν παίρνοντας το προβάδισμα 49 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα. Από την σέντρα του Καράσκο ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά πανηγύρισε το 6ο του φετινό τέρμα. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει, είχε ευκαιρία με τον Καμαρά στο 13΄και έφτασε πολύ κοντά με το δοκάρι του Καλί στο 22΄. 

Αυτό που δεν πέτυχαν όμως οι Αγρινιώτε, το κατάφεραν οι Αρκάδες που διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ζησόπουλο να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Μπρακάλι στο κόρνερ και να κάνει το 2-0 στο 25ο λεπτό.

Οι Αρκάδες ανέβασαν.. στροφές στην επανάληψη, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Μπρακάλι, που έσωσε τους φιλοξενούμενους σε αρκετές περιπτώσεις, με κορυφαία την απόκρουση πέναλτι του Ουσέρο. Τελικά, το 3-0 ήρθε στο 60', με τον Καράσκο να βρίσκει δίχτυα και να “καθαρίζει” το ματς. Ο ρυθμός του παιχνιδιού διατηρήθηκε σε καλα επίπεδα μέχρι το 80', με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να χάνουν ευκαιρίες για γκολ. Σημαντικότερη στιγμή, το δοκάρι του Θεοδωρίδη στο 82'.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65’ Σέτι), Μπαράλες (73’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (38’ Ναβάρο), Καράσκο 

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γκρατσίνι, Μπακασέτας 

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς (57’ Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (69’ Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (33’ Ιωάννου) 

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Δάρλας, Άσκες, Καλογέρης

 

newsit.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: