1544387 10152117026101605 1976079660 n

Με επιτυχίες έξι τον αριθμό έκλεισε η φετινή χρονιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, και μάλιστα στην πιο δύσκολη αποστολή του ομίλου μετά την Β εθνική που δεν είναι άλλη από τα mastersτης ΣΤ ΄ Ένωσης. Οι παίχτες του ομίλου της ΑΕΚ εκπροσωπώντας για ακόμη μια χρονιά την Αρκαδία σε αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση αγωνίστηκαν για 2 ημέρες με τους 8 καλύτερους παίχτες της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.


Τα masters είναι παιχνίδια όπου συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι παίχτες κάθε κατηγορίας από 12 - 16 ετών και με βάση τα αποτελέσματα αλλά και την συγκεντρωτική βαθμολογία της χρονιάς βγαίνει η τελική κατάταξη των αθλητών. Από τον όμιλο της ΑΕΚ συμμετείχαν 6 παίχτες σε αυτό το τουρνουά με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Πιο συγκεκριμένα και ανά κατηγορία:

Κατηγορία 12 ετών: Καραναγνώστη Μαρία ΝΟ 3 της Ένωσης και Γρηγορίου Αναστάσης ΝΟ 2 της Ένωσης.

Κατηγορία 14 ετών: Μπουρτσουκλή Ραφαηλία ΝΟ 1 της Ένωσης, Δελής Κωνσταντίνος ΝΟ 3 της Ένωσης και Κανελλόπουλος Πέτρος ΝΟ 5 της Ένωσης.

Κατηγορία 16 ετών: Αντωνίου Αναστασία ΝΟ 2 της Ένωσης.

Ο όμιλος της ΑΕΚ, η επιτροπή διοίκησης του τμήματος και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν δημόσια να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν τους έξι παίχτες της ΑΕΚ για τις πολλές αλλά και μεγάλες διακρίσεις που φέρνουν στον όμιλο, την Τρίπολη και την Αρκαδία γενικότερα και να τους ευχηθούν καλές γιορτές αλλά και καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

Κατηγορία: