VERGETIS 2Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στον αγώνα με την Κρητική ομάδα όπου επεσήμανε ότι «χάσαμε δύο βαθμούς, δεν κερδίσαμε έναν» τονίζοντας παράλληλα ότι «συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά». Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα έχουν ως εξής:

Για το παιχνίδι: «Ένα παιχνίδι που ήρθαμε ισοπαλία και για το οποίο θεωρώ ότι περισσότερο χάσαμε δύο βαθμούς, παρά ότι κερδίσαμε έναν. Δυσκολευτήκαμε, είχε κλειστεί καλά ο αντίπαλος με πολλά άτομα έξω απ' την περιοχή και δεν μπορούσαμε να έχουμε την ανάπτυξη που είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας είχε πολλούς παίκτες μέσα στην μεγάλη περιοχή, μας ανάγκασε να ψάξουμε ανορθόδοξα για να πετύχουμε το γκολ. Η ισοπαλία μας κάνει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε».

Γιατί δεν έκανε τρίτη αλλαγή: «Πήγε το παιχνίδι έτσι ώστε δεν υπήρχε αλλαγή να βοηθήσει. Έπρεπε να σκεφτώ και ποιον θα βγάλω και δεν υπήρχε κάποιος. Ήταν όλοι χρήσιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Βάλαμε τους δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές που είχαμε στον πάγκο μας. Προσπαθήσαμε να κάμψουμε την αντίσταση του ΟΦΗ με όλα τα μέσα που είχαμε»

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε ζητήσει ενίσχυση σε μία-δύο θέσεις. Η διοίκηση προσπαθεί να φέρει τους παίκτες. Αν δεν έρθουν καλώς, θα συνεχίσουμε με τα παιδιά που έχουν φέρει την ομάδα ως εδώ».

 

ASTERASTRIPOLIS.GR

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: