Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα, προσήχθησαν εβδομήντα εννέα (79) και έγινε έλεγχος σε διακόσια δέκα (210)

 

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια επτά (207) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα (50) παραβάσεις

 

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπής-διάρρηξης και απόπειρας κλοπής σε οικίες στη Σπάρτη Λακωνίας

 

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (31.10.2013) από το μεσημέρι έως το απόγευμα, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δέκα (210) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα πέντε (165) ήταν ημεδαποί και σαράντα πέντε (45) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια επτά (207) οχήματα.

 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα εννέα (79) άτομα, από τα οποία σαράντα οκτώ (48) ήταν ημεδαποί και τριάντα ένα (31) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

 

  • Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
 

Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής-διάρρηξης και απόπειρας κλοπής, σε οικίες, στη Σπάρτη Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε βάρος ενός 23χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας.

 

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν σαράντα έξι (46) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και δύο (2) παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: