Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

 

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, προσήχθησαν είκοσι πέντε (25) και έγινε έλεγχος σε διακόσια δεκαέξι (216)

 

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια δεκαπέντε (215) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα εννέα (79) παραβάσεις

 

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (8.11.2013), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκαέξι (216) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα τρία (163) ήταν ημεδαποί και πενήντα τρία (53) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια δεκαπέντε (215) οχήματα.

 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι πέντε (25)άτομα, από τα οποία εννέα (9) ήταν ημεδαποί και δεκαέξι (16) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

 

·      Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -120.153,63- ευρώ.

·      Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

·      Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν εβδομήντα επτά (77) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση διατάξεων για την καθαριότητα και μία (1) παράβαση σχετικά με τις εγκαταστάσεις παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: