ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 




Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για απόπειρα κλοπής 

Συνελήφθησαν, χθες (16.11.2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις (3) 15χρονοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, γιατί μπήκαν σε εργοστάσιο, το οποίο έχει παύσει να λειτουργεί και προσπάθησαν να αφαιρέσουν καλώδια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 




Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή 

Συνελήφθη, χθες (16.11.2013) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (15.11.2013) το απόγευμα, στην Κυδωνιά Λακωνίας, μαζί με ακόμα δύο άτομα, αφαίρεσαν ξύλα από αγρόκτημα ημεδαπού. Κατά τη σύλληψη του προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. 




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 




Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης 

Συνελήφθησαν, χθες (16.11.2013) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης (τσιγαριλίκι). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. 


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά 

Συνελήφθησαν, χθες (16.11.2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός και ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχαν συνολικά -66- ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν είχαν ιατρική συνταγή. Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. 


Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαπές για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έκθεση και κλοπή 

Συνελήφθησαν, χθες (16.11.2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 41 και 46 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, προωθούσαν τα ανήλικα τέκνα τους, στην επαιτεία και στη διάπραξη κλοπών, εκθέτοντας τα με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο. Χθες, λίγες ώρες νωρίτερα, τα δύο ανήλικα τέκνα των ανωτέρω, είχαν αφαιρέσει από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας ημεδαπού. 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: