19-12-2013 peloponnisou - messinia epixeirisiΕυρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, προσήχθησαν είκοσι τρία (23) και έγινε έλεγχος σε εκατόν τέσσερα (104)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πενήντα έξι (56) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν τριάντα τέσσερις (34) παραβάσεις

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -247- πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19.12.2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τέσσερα (104) άτομα, εκ των οποίων πενήντα οκτώ (58) ήταν ημεδαποί και σαράντα έξι (46) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε πενήντα έξι (56) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα, από τα οποία δεκατρία (13) ήταν ημεδαποί και δέκα (10) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

• Μία (1) αλλοδαπή, για παράβαση της Νομοθεσίας του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα
• Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
• Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -247- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα τρεις (33) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: