Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνδημότες μας που εμπιστεύθηκαν και υπερψήφισαν την Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, τους υποψήφιούς μας και εμένα προσωπικά. Το καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η προσπάθειά μας αναγνωρίστηκε από τους Δημότες.

JKGKΗ εμπιστοσύνη σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Γορτυνίας, συνεπείς στις αρχές μας, πέρα από στενά κομματικά όρια και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις.

 

Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη και συμμετοχή πετύχαμε πολλά και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, μαζί με όσους θέλουν να συμμετέχουν, μαζί με όλους όσους μπορούν να προσφέρουν. Με ήθος, γνώση, ανιδιοτέλεια και με μοναδικό μας αντίπαλο τα προβλήματα του τόπου.

 

Για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ανάπτυξη, απασχόληση, πρόνοια και αλληλεγγύη καλούμε σε συστράτευση όλους τους ενεργούς πολίτες, που έχουν παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή, που θα είναι παρόντες και την επομένη των εκλογών.

 

Την Δευτέρα και πάλι μαζί για την Γορτυνία που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας!

 

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: