giannis giannopoulos 2Αγαπητοί συνδημότες,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μας εμπιστευθήκατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας, ανανεώνοντας την εντολή σας στην παράταξή μας, να συνεχίσουμε το έργο μας, συνεπείς στις αρχές μας, πέρα από στενά κομματικά όρια και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις και κανενός είδους δεσμεύσεις.

Η επιβράβευση της προσπάθειάς μας αποτελεί παράλληλα και την ανάληψη της ευθύνης απέναντί σας ότι τη νέα πενταετία θα ενισχύσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και τους πολίτες, στηριγμένοι πλέον σε γερά θεμέλια ώστε να κάνουμε τα οράματά μας πράξη.

Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη και συμμετοχή πετύχαμε πολλά και μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, μαζί με όσους θέλουν να συμμετέχουν, μαζί με όλους όσους μπορούν να προσφέρουν, με ήθος και ανιδιοτέλεια και με μοναδικό μας αντίπαλο τα προβλήματα του τόπου.

Ευχαριστώ θερμά και συγχαίρω όλα τα μέλη της παράταξής μας και όλους τους υποψήφιούς μας για τον νικηφόρο αγώνα που δώσαμε, καταδικάζοντας τον λαϊκισμό, τη σκανδαλολογία και τις κενές υποσχέσεις, με ειλικρίνεια, δυναμικότητα, επιμονή, συνέπεια, ήθος και καθαρό πολιτικό λόγο.

Για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Γορτυνίας, για ανάπτυξη, απασχόληση, πρόνοια και αλληλεγγύη καλούμε σε συστράτευση με βάση τις κοινές μας αρχές και τους κοινούς μας στόχους όλους τους ενεργούς πολίτες, που έχουν παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή.

Μαζί για την Γορτυνία που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας!

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος
Δήμαρχος Γορτυνίας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: