ΓΟΡΤΥΝΙΑ

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος στη δημοτική σύμβουλο της παράταξης κα. Κωνσταντίνα Βογιατζόγλου, της ανακοίνωσε τη διαγραφή της από την «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών».

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου:

Αγαπητή Ντίνα,

Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στην «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» και την πολύτιμη συνεισφορά σου στα πρώτα βήματα του νεοσύστατου Δήμου Γορτυνίας. Η εμπειρία σου στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν σημαντική στην δύσκολη μετάβαση από τον «Καποδίστρια» στον «Καλλικράτη».
Οι Δημότες της Γορτυνίας μας τίμησαν με την ψήφο τους να είμαστε εμείς η πρώτη Δημοτική Αρχή του Δήμου Γορτυνίας. Μετά από την πρότασή μου το Δημοτικό Συμβούλιο σε τίμησε με το αξίωμα της πρώτης Προέδρου της πρώτης κοινωνικής δομής του Δήμου, της νεοσύστατης Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Ο Κοινωνικός Τομέας είναι πρακτικά ανύπαρκτος στην Γορτυνία και πιστεύω ότι, σε σχέση και με την συγκυρία, ανταποκριθήκαμε ικανοποιητικά στις αρμοδιότητες της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Γ). Ξαναστήσαμε από την αρχή την «Βοήθεια στο Σπίτι», παρά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής της Γορτυνίας και την έλλειψη υποδομών, προσωπικού και εμπειρίας.
Για να συνεχίσουμε το έργο μας και να υλοποιήσουμε τις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει, οι νοοτροπίες, οι αντικειμενικές δυσκολίες και η γραφειοκρατία δέν είναι δικαιολογία, αντίθετα είναι οι λόγοι που πρέπει να εντείνουμε την προσπάθειά μας. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και τις υποκειμενικές μας αδυναμίες και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την Γορτυνία που μας αξίζει.
Μετά και την πρόσφατη επικοινωνία μας και την επιμονή σου στους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να διεκδικήσεις την εκλογή σου μέσα από τον συνδυασμό μας, είναι επόμενο ότι θέτεις εαυτόν εκτός της «Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών».
Σε ευχαριστώ και πάλι για την μέχρι τώρα συνεργασία σου.
Καλή συνέχεια,

Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος
Δήμαρχος Γορτυνίας

15/2/2014

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: