Η Ελληνική παραδοσιακή Αποκριά θα γιορταστεί κι εφέτος στην Γορτυνία και θα αποτελέσει αφορμή για ψυχαγωγία, διασκέδαση και απόδραση από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της εποχής μας.

Ο Δήμος Γορτυνίας θα στηρίξει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά, που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, επαγγελματικούς φορείς, συλλόγους νέων, συλλόγους γονέων κ.λ.π. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, λαϊκά δρώμενα, μικρά θεατρικά, παραδοσιακές γεύσεις και γλέντια για την ψυχαγωγία των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας.

maska apokriesΗ Γορτυνία, με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, είναι ελκυστικός προορισμός και για τις Απόκριες και υπόσχεται στους εκδρομείς από τα αστικά κέντρα ένα αξέχαστο τριήμερο Αποκριάς. Ακολουθούν αναλυτικά οι ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις:

Οι ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις αναφέρονται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσης και σε πολλά ακόμα χωριά του Δήμου θα πραγματοποιηθούν αποκριάτικες εκδηλώσεις με την πρωτοβουλία πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων.

Οι φίλοι επισκέπτες της Γορτυνίας μπορούν να ενημερωθούν για τα καταλύματα και τα εστιατόρια στην Τουριστική Διαδικτυακή Πύλη (portal) του Δήμου www.discovergortynia.gr

Γραφείο Τύπου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: