γορτυνια 3
Αγαπητοί φίλοι και πατριώτες
Η Γορτυνία είναι ένας πλούσιος τόπος, προικισμένος με πολλά οφέλη, με πολλές ομορφιές και μοναδικά φυσικά τοπία, με προϊόντα ποιοτικά, με ανθρώπους ικανούς και παραγωγικούς. Η Γορτυνία έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ευημερίας.
Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, του κάθε χωριού και πάνω σε αυτά να δημιουργήσουμε νέες οικονομικές δραστηριότητες ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.
Γνωρίζουμε όλοι ότι οι βασικοί άξονες ανάπτυξης του τόπου μας είναι ο Τουρισμός και ο Πρωτογενής τομέας. Για να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη θα πρέπει ο ένας τομέας να στηρίζει τον άλλο. Χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση, σωστό προγραμματισμό και πιο σοβαρή δουλειά, με χειροπιαστά αποτελέσματα.

Βαρέθηκε ο κόσμος να ακούει τόσα χρόνια από υποψηφίους λόγια του αέρα για μεγάλα έργα ανάπτυξης και υποδομών στη Γορτυνία, για προτάσεις και ιδέες που μπαίνουν σε προεκλογικά φυλλάδια αλλά στην πορεία ο κάθε υποψήφιος που εκλέγεται Δήμαρχος, τα ακυρώνει με τις πράξεις του και λειτουργεί εξολοκλήρου για ιδίων όφελος.
Ο κόσμος της Γορτυνίας χρειάζεται καθαρές κουβέντες, έχει ανάγκη από νέα άτομα, άφθαρτα και με όρεξη για δουλειά. Χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα είναι δίπλα στον πολίτη καθημερινά για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, μια δημοτική αρχή που θα προασπίζεται και θα προάγει τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ισονομία. Με σωστή διαχείριση και διαφάνεια θα πρέπει όλοι οι Γορτύνιοι να γνωρίζουν πού πάει και το τελευταίο τους ευρώ.
Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε άλλο χρόνο, αρκετές σπατάλες έχουν γίνει τόσα χρόνια, χωρίς κανένα έργο ουσίας για τον τόπο, παρά μόνο έργα βιτρίνας και καλαισθησίας.
Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία, να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο συμβόλαιο εμπιστοσύνης κ διαφάνειας με όλους τους πολίτες της Γορτυνίας.
Εμείς οι νέοι είμαστε το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά και συλλογικά για το κοινό καλό, για την Γορτυνία που της αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Γιάννης Μουρούτσος
Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Ριζασπαστική Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση»

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: