kolovos 1

Σημαντική ώθηση και νέα δυναμική παίρνει η υποψηφιότητα του Ανδρέα Κολοβού για τη δημαρχία της Γορτυνίας, μετά την πρώτη επίσημη παρουσία της «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ», στην οποία μετέχουν κινήσεις και πρόσωπα που εκφράζουν το σύνολο των δημοκρατικών ιδεολογικών, πολιτικών, παραταξιακών και κομματικών απόψεων.
Η μορφή και ο χαρακτήρας της συμπόρευσης, έχει αναπτερώσει τις ελπίδες των δημοτών και δίνει το μήνυμα για αλλαγή στη Γορτυνία, καθώς ήδη στελέχη της κοινωνίας, αλλά και κυρίως απλοί πολίτες, δηλώνουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο και τη νέα ενιαία δημοτική παράταξη.


Η ομοθυμία και η ομοφωνία στη λήψη της κοινής απόφασης για ενότητα και συνεργασία, τονίστηκε από όλους τους ομιλητές, αλλά και σχολιάστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση από το σύνολο των παρευρεθέντων, στη συνάντηση της περασμένης Κυριακής στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας.
Στην πολιτική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν, έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν, εκφράζονταν τη θέλησή τους για Συμπαράταξη, με μοναδικό σκοπό το συμφέρον των Γορτυνίων και της Γορτυνίας οι συμπράττοντες στη συνεργασία:
Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας,
Γιάννης Μουρούτσος, επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Ανατρεπτικής Δημοτικής Κίνησης Γορτυνίας»
Κώστας Σταθάς, επικεφαλής της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Γορτυνίας – Νέα Πορεία»,
Μαρία Παρασκευοπούλου, Γραμματέας της δημοτικής παράταξης «Γορτυνία – Νέα Εποχή»,
Κώστας Αλβενιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Γορτυνία – Νέα Εποχή»,
Γιάννης Σακελλαρίου, π. Δήμαρχος Βυτίνας, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος,
Κώστας Κουντάνης, π. Δήμαρχος Βυτίνας, Δημοτικός Σύμβουλος,
Ανδρέας Αγγελακόπουλος, Πρόεδρος Κοινότητας Σπάθαρι,
Στην συγκέντρωση ήσαν παρόντες και οι συμμετέχοντες στη «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»: Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, π. Αντιδήμαρχος Γορτυνίας, Δημ Καδάς, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Θόδωρος Μαραγκός, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

______________________________________________
Γραφείο Τύπου – Γιώργος Αναστόπουλος - 6944595100

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: