20170115 195254 PΗ κοπή της πίτας
Παρά τις άσπρες παγερές ημέρες και τις μαύρες της μεγάλης οικονομικής κρίσης, τα μέλη της Ένωσης προσήλθαν στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ στις 15 Ιανουαρίου για να μην χαθεί η αξία της πατριωτικής επικοινωνίας με την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας.
Χαρούμενη η ατμόσφαιρα, πολύ ωραία η ζωντανή μουσική, γευστικά τα σχετικά εδέσματα, η πίστα πάντα γεμάτη, και πλούσια τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς. Ευχές για το νέο χρόνο 2017 απηύθυναν: ο πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Τούντας, ο αντπεριφερειάρχης Ε. Γιαννακούρας, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Τρίπολης αντιδήμαρχος Βρέντας, και το παλαιότερο μέλος της Ένωσης Μίμης Μαζωμένος.


Τυχερή της βραδιάς η μικρούλα Λίλα Παπαδημητρίου, κόρη του οφθαλμίατρου Δημ. Παπαδημητρίου.
Ενθουσίασε με τα τραγούδια του ο μεγάλης φήμης ηθοποιός Θεόδωρος Ρουμπάνης, που με μεγάλη υπερηφάνεια μίλησε για την Τριπολίτικη καταγωγή του.
Παραβρέθηκαν: οι βουλευτές Κων. Βλάσης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, ο αντιπεριφερειάρχης Ε. Γιαννακούρας, ο αντιδήμαρχος Βρέντας, ο αντιπρόεδρος του Τεγεατικού Ηλίας Δρακόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας Ν. Τσινσής, οι πολιτευτές Εύη Τατούλη, Α. Γιαννούλη, Ν. Κωστόπουλος, οι ακαδημαϊκοί Α. Βαλτινός και Άγγελος Δεληβοριάς, ο πρόεδρος των Αρκάδων Δάφνης Δ. Γιαννακούρας και ο π. υπουργός Α. Λυκουρέντζος.

Ο μεγάλης φήμης ηθοποιός Θεόδωρος Ρουμπάνης τραγουδά Frank Sinatra

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: