Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες από την Αντωνία Γιαννούλη και τον Γιώργο Θεοχάρη

papazaxarias

Ο επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας, προχώρησε σήμερα σε ένα κάλεσμα προς τους πολίτες της Τρίπολης, μέσω του οποίου τους καλεί να παρευρεθούν στην έναρξη των διαδικασιών για την επιλογή υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης.



Την Πέμπτη(23/01) στις 6:30μμ στο παλιό Δημαρχείο Τρίπολης θα λάβει χώρα η γενική συνέλευση της παράταξης όπου εκτός τον απολογισμό που θα γίνει, θα υπάρξουν και οι υποψηφιότητες. Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες από την Αντωνία Γιαννούλη και τον Γιώργο Θεοχάρη,αλλά η τελική επιλογή θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο κ.Παπαζαχαρίας, δεν επιθυμεί να δηλώσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για δήμαρχος, καθώς όπως τόνισε επιθυμεί να στηρίξει ένα φρέσκο πρόσωπο, το οποίο θα είναι ‘’καθαρό’’ και με νέες ιδέες.

Στην συνέχεια ο κ.Παπαζαχαρίας απαντώντας στα όσα λέγονται για στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ του Νίκου Τσιαμούλου δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως θεωρεί πως αυτά που ακούγονται δεν είναι παρά φήμες.

Τέλος επεσήμανε πως η Μαντινειακή Συμπολιτεία αποφασίζει μόνη της και δεν λαμβάνουν κατευθύνσεις από την Αθήνα ενώ τόνισε πως τα θέματα που θα απασχολήσουν τον προεκλογικό αγώνα είναι η κυρίως η διαχείριση των απορριμμάτων και τα θέματα διαφάνειας στα έργα και στις προμήθειες.

 

Δείτε σε λίγα λεπτά βίντεο με την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.Παπαζαχαρίας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

Κατηγορία: