Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του Παναρκαδικού νοσοκομείου, κ.Βαρδιάμπασης, σε συνέντευξη του μίλησε για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού αλλά και αναλώσιμων υλικών που αντιμετωπίζει το Παναρκαδικό.

 

vardiaΌπως τόνισε έχουν επανειλημμένα αναφερθεί τα προβλήματα αυτά αλλά μάλλον κάποιοι περιμένουν να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση για να ευαισθητοποιηθούν. ‘’Το νοσοκομείο εφημερεύει καθημερινά, καθώς έχει έναν άτυπο περιφερειακό ρόλο, μιας και λόγω της θέσης του δέχεται περιστατικά από όλους τους όμορους νομούς’’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βαρδιάμπασης.

 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις μεγάλες ελλείψεις γιατρών στο παιδιατρικό τμήμα, στο παθολογικό, καθώς και στους περισσότερους τομείς του νοσοκομείου.


Επιπλέον ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών τόνισε πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα όρια της εξουθένωσης και δουλεύουν ξεπερνώντας τα όρια τους σε καθημερινή βάση.

 

Τέλος τόνισε πως κάθε χρόνο τα χρήματα μειώνονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται οι γιατροί και οι νοσηλευτές καθημερινά αντιμέτωποι και με τις τεράστιες ελλείψεις απαραίτητων αναλώσιμων υλικών.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πόσοι γιατροί αντιστοιχούν  ανά τομέα και τι ελλείψεις υπάρχουν:

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: