vivliothiki tripolisΟ Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στην εκδήλωση για τα 85 χρόνια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης βράβευσε τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης για την αφιλοκερδή προσφορά τους. Για την ταξινόμηση, καταγραφή και τοποθέτηση των βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

Στην εκδήλωση για τα 85 χρόνια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος ευχαρίστησε αλλά και βράβευσε όλους όσους βοήθησαν στην καταγραφή, ταξινόμηση και τοποθέτηση των βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.
Για την ολοκλήρωση του έργου εργάστηκαν εθελοντικά 27 άτομα της πόλης κατά πλειοψηφία συνταξιούχοι καθηγητές, μαθητές και πτυχιούχοι διαφόρων ειδικοτήτων.


Ο Δήμαρχος Τρίπολης στο λόγο του ανέφερε: « Στο Δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης αποφασίσαμε το υλικό της δημοτικής βιβλιοθήκης να δωρηθεί στη δημόσια βιβλιοθήκη Τρίπολης.
Από τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης οφείλω να αναφέρω τα ονόματα των 27 συμπολιτών μας που δίχως την εθελοντική προσφορά τους θα ήταν αδύνατη η καταγραφή , η ταξινόμηση και η τοποθέτηση του υλικού στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης. Ως Δημοτική Αρχή ευχαριστούμε δημόσια τους συμπολίτες μας:
Δάλκου Γεωργία , Κτενά Δώρα , Τζανετοπούλου Ευγενία , Τσουραπά Παναγιώτα , Αντωνοπούλου Σοφία , Δημητρίου Πέγκυ , Γιαννούκου Ευγενία, Θεοδόση Παράδεισος ,Ηλιόπουλος Γεώργιος , Κουλεντιανού Ελένη, Καλογερίνη Ρούλα , Γεωργούλη Γιώτα ,Τσούτσουβα Γεωργία, Τατούλη Κατερίνα , Φώτη Ιωάννα ,Χατζηπαρασίδου Αργυρώ, Μπουρτζουκλή Διονυσία , Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος , Ντούμου Αγγελική , Ζωγράφου Κατερίνα ,Νάστου Ελένη, Moνοκρούσος Ανδρέας , Ραδαίου Κική ,Φατούρου Σταυρούλα , Γεωργακοπούλου Νικολέττα , Γεωργακοπούλου Γεωργία .
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Γρηγοράκη για την προσφορά του στη διάσωση και παράδοση της βιβλιοθήκης του αείμνηστου Τριπολίτη ,τέως Πρωθυπουργού και επί σειρά ετών Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου στο Δήμο Τρίπολης

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: