Μαθήματα σκάκι και πλεξίματος, έχουν ξεκινήσει στον φιλοτεχνικό όμιλο, ενώ προγραμματίζονται και κάποια ακόμα μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, όπως: Ζωγραφικής και αγιογραφίας, φωτογραφίας, πολυμερικού πυλού, καθώς και εκμάθησης Adobe photoshop, Microsoft word, Microsoft excel, Microsoft access και Microsoft power.

pleksimo

''Με αυτά τα μαθήματα θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα και σε ανθρώπους που θέλουν να διδάξουν, αλλά και σε παιδιά και ενήλικες, οι οποίοι θα ήθελαν να απασχοληθούν δημιουργικά κάποιες ώρες, να παρακολουθήσουν κάποια από τα μαθήματα και να περάσουν όμοιρφα τον ελεύθερο χρόνο τους’’, δήλωσε η κ.Μέλεγου Χαρίκλεια,αναφερόμενη στα μαθήματα, τα οποία ξεκινούν τον Φεβρουάριο και  έρχονται να δώσουν λύση σε όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ανάλογα μαθήματα που γίνονται από ιδιώτες.

 

Όσον αφορά το μάθημα πλεξίματος, το οποίο είναι συνυφασμένο με μεγαλύτερες ηλικίες, η κ.Μέλεγου μας ανέφερε πως το εντυπωσιακό με αυτά τα μαθήματα είναι πως τα παρακολουθούν πολλές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και κοπέλες 20-25 ετών. Τα μαθήματα πλεξίματος ξεκινούν κάθε Τετάρτη στις 5:30μμ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα τμήματα καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 

 

Γεωργία Κότσικα- 6973956938

Γεωργία Στάικου- 6947781079

Χαρίκλεια Μέλεγου- 6973915343

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε η κ.Μέλεγου:

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: