Μαθητές του 2ου γυμνασίου Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα της Γ τάξης, βρέθηκαν σήμερα στο γραφείο του δημάρχου κ.Σμυρνιώτη, στα πλαίσια του προγράμματος Ecomobility, προκειμένου να του πάρουν μια συνέντευξη, θέτοντας του ερωτήματα που τους απασχολούν, αναφορικά με την πόλη της Τρίπολης, στην οποία ζουν.

smirniotis-mathitesΟ δήμαρχος δέχτηκε με χαρά όλες τις ερωτήσεις και απάντησε στο κάθε παιδί ξεχωριστά.

 

Οι ερωτήσεις των παιδιών αφορούσαν κυρίως την κατασκευή ποδηλατοδρόμου, τα προβλήματα που υπάρχουν με την πεζοδρόμηση, καθώς πολλοί οδηγοί δεν συμμορφώνονται στους κανόνες, ενώ τέθηκαν και ερωτήματα σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται από την δημοτική αρχή, προκειμένου να ενδυναμωθεί η οικολογική συνείδηση των πολιτών.

 

Ο Κ.Σμυρνιώτης απαντώντας, τόνισε πως σύντομα θα λυθούν και τα τελευταία προβλήματα όσον αφορά στο κυκλοφοριακό ζήτημα, ενώ η δημιουργία ποδηλατοδρόμου είναι στα άμεσα σχέδια.

 

Επιπλέον όπως ανέφερε ο δήμαρχος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των παιδιών, ενδέχεται να υπάρξουν κάποια δρομολόγια προς το νοσοκομείο, το ΙΚΑ, αλλά και το πανεπιστήμιο, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες που δεν έχουν κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς.

 

Τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα θα δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: