Αναλυτικότερα σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Τεγέας, μπήκαν οι υπογραφές στην 25ετή σύμβαση με την οποία ο Τεγεατικός σύνδεσμός παραχωρεί

gipedo tegeasστον Δήμο Τρίπολης την χρήση του γηπέδου, έκτασης 25 στρεμμάτων.

 

Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Τρίπολης θα μπορέσει να προχωρήσει και σε ανάπλαση του γηπέδου με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, κερκίδων και όλων εκείνων των απαραίτητων εγκαταστάσεων που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του γηπέδου, προκειμένου να μπορούν να διεξάγονται εκεί και επίσημοι αγώνες.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης στις δηλώσεις του, ανέφερε μεταξύ άλλων είναι απαράδεκτο τον 21ο αιώνα να υπάρχουν γήπεδα σε τέτοια κατάσταση, ενώ τόνισε πως ένα ποσό από τα ανταποδοτικά έσοδα από την εμποροπανήγυρη της Τεγέας θα διατεθούν εκεί.

 

Ο πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Ψυχογυιός ανέφερε πως και στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναβαθμιστεί, καθώς ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα. ‘’Ελπίζω τώρα να αλλάξει μορφή το γήπεδο και να παραδοθεί γρήγορα αναβαθμισμένο’’, ανέφερε.

 

Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κουκάκης ανέφερε πως ανοίγει πλέον ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί εντός ενός έτους. ‘’Αποτελούσε πάγιο αίτημα της περιοχής. Πολλές υποσχέσεις είχαν δοθεί παλιότερα χωρίς όμως να υλοποιούνται. Σήμερα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου’’, ανέφερε.

 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις: 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: