Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τρίτη (04/02), μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμη και του προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, κ.Κάμαρη με αφορμή παρέμβαση του δεύτερου

dimot simvγια τις παράνομες κατασκευές καταστημάτων τόσο στην πλατεία Πετρινού, όσο και στους πεζόδρομους της πόλης.

 

Το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και όταν ο πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Ταλούμης έδωσε τον λόγο στον κ. Κάμαρη εκείνος επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή για την μη εφαρμογή της κανονιστικής, γεγονός που προκάλεσε ένταση μεταξύ Ταλούμη, Κάμαρη και του δήμαρχου Τρίπολης, τον οποίο μάλιστα ο κ.Κάμαρης αποκάλεσε ‘’Σμυρνιωτάκο’’, ενώ πρόσθεσε ‘’εμείς σε βγάλαμε δήμαρχε.Μην το ξεχνάς αυτό!’’.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παρενέβη κλείνοντας το μικρόφωνο του κ. Κάμαρη ενώ ο δήμαρχος τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο κ. Κάμαρης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ‘’Να του υπενθυμίσω ότι μια φορά εξελέγη και εξελέγη μαζί μου, ενώ έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν’’.

 

Η συζήτηση κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, ενώ στο τέλος, ο Ηλίας Κάμαρης ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του και ανακάλεσε τους χαρακτηρισμούς.

 

Τελικά το θέμα θα συζητηθεί ως τακτικό στην συνεδρίαση της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, μετά από σχετικό αίτημα πολλών συμβούλων της μειοψηφίας.

 

Ακολουθεί βίντεο με όσα ειπώθηκαν:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: