Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η τελετή διάλυσης της IV Μεραρχίας Πεζικού και η παράλληλη συγκρότηση της Διοίκησης Κέντρων που θα ονομάζεται IV ΜΠ Πελοποννήσου.

merarxiaΗ εκδήλωση έλαβε χώρα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη και το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Γιώργος Ρουμελιώτης, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και της πυροσβεστικής

 

Ο διοικητής της Διοίκησης Κέντρων –ΔΙΚΕ, κ. Σεραφείμ Χατζηεμανουηλίδης, στις δηλώσεις του μίλησε για αναβάθμιση της Μεραρχίας, ενώ μας ενημέρωσε πως πλέον θα υπηρετούν 20 άτομα ακόμα. Επιπλέον θα υπάρχει υποστράτηγος και η Διοίκηση Κέντρων Πελοποννήσου θα έχει υπό την εποπτεία της αρκετά κέντρα εκπαίδευσης της χώρας.


Ως ιστορική χαρακτήρισαν την σημερινή ημέρα τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας με την ιστορία της IV Μεραρχίας Πεζικού.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί  αποσπάσματα από την εκδήλωση καθώς και δηλώσεις από τον διοικητή, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον Δήμαρχο Τρίπολης:

 

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: