Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης, κ. Νικολάου, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής κοινότητας Τρίπολης.

nikolaoyΑφορμή για τα όσα είπε στάθηκε η στάση που κράτησαν κάποια μέλη της δημοτικής κοινότητας, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο και έδωσαν το παρόν προκειμένου να θέσουν προς συζήτηση την μη εφαρμογή της κανονιστικής, όσον αφορά την Πλατεία Πετρινού.

 

Αναλυτικότερα ο κ.Νικολάου ανέφερε: ’’Κραυγάζουν και δίνουν παραστάσεις για να καλύψουν την απουσία τους. Μια τέτοια παράσταση δόθηκε και στο προηγούμενο συμβούλιο με κραυγές, ύβρεις και χρυασαυγίτικη τακτική. Η δημοτική κοινότητα θα μπορούσε να έχει συμβάλλει στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά δε το έπραξε. Πού ήταν η δημοτική κοινότητα και οι άλλες παρατάξεις στον Δήμο σε άλλα μεγάλα ζητήματα όπως τα σκουπίδια, οι εργασιακές σχέσεις δημοτικών υπαλλήλων κ.α.’’

 

Κλείνοντας ο κ.Νικολάου τόνισε πως θεωρεί πως όλη αυτή η ‘’φασαρία’’ θα συνεχίσει μέχρι τις εκλογές, καθώς σκοπός όσων την προκαλούν, είναι να ψαρέψουν ψήφους.

 

Δείτε βίντεο με όλα όσα είπ o κ.Νικολάου:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: