Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, απάντησε στα όσα έχουν γραφτεί σχετικά με το ταξίδι του ιδίου αλλά και μελών του ΔΣ στην Μόσχα

smirniotis-rosia, προκειμένου να επισκεφθούν την έκθεση του Νίκου Φλώρου, καταξιωμένου γλύπτη από την Τρίπολη.

 

Απαντώντας λοιπόν στα όσα γράφονται τόνισε: ‘’Πρώτα απ όλα δεν κάνουμε κάποιο ταξίδι για να τιμήσουμε τον Νίκο Φλώρο. Είναι μια έκθεση που βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο στην Μόσχα και η οποία στην 2 Μαρτίου θα μεταφερθεί στο κρατικό μουσείο τέχνης της Αγίας Πετρούπολης. Στα πλαίσια αυτής της έκθεσης την οποία στηρίζει και χρηματοδοτεί ο Δήμος Τρίπολης, θα υπάρξει και μια αποστολή του δήμου από πέντε συμβούλους και μάλιστα βρισκόμαστε και σε επαφές για να έρθει μαζί μας και ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και κάποιοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να υπάρξουν συναντήσεις με διάφορους φορείς της Αγίας Πετρούπολης. Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές με όλους τους αρμόδιους και νομίζω πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Δήμου, ώστε να αναδείξουμε τις προοπτικές που έχει ο Δήμος μας σε μια τόσο σπουδαία αγορά, όπως αυτή της Ρωσίας.

 

Μάλιστα ο κ.Σμυρνιώτης αναφερόμενος σε όσους υποστηρίζουν πως όλα αυτά γίνονται για να πάνε κάποιοι ταξίδι αναψυχής, τόνισε: ‘’ Αυτά που λένε κάποιοι για ταξίδια αναψυχής, εγώ από την πλευρά μου τους τα επιστρέφω. Πιθανόν τέτοιου είδους ταξίδια να γίνονταν σε άλλες εποχές και με άλλες καταστάσεις. Θεωρώ πως αυτή η παρουσία της Τρίπολης, θα μας οδηγήσει σε ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα, μέσα από τις κατάλληλες επαφές, αναφορικά με την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας’’.

 

Σε ερώτηση σχετικά με το ποσό, το οποίο χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως ‘’υπέρογκο’’, ο δήμαρχος Τρίπολης τόνισε πως δεν το θεωρεί υπέρογκο, ενώ όπως υπογράμμισε το ποσό αναλύθηκε εκτενώς. ‘’Όσον αφορά αυτά που λέγονται για την Μόσχα, να τονίσω πως δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Θα είμαστε τρείς μέρες στην Αγία Πετρούπολη και τίποτα παραπάνω. Εκεί θα ολοκληρωθεί η παρουσία μας’’, πρόσθεσε ο κ.Σμυρνιώτης.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: