Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης για την τέταρτη συνάντηση του προγράμματος Flash: «Το παρελθόν είναι αναλάμπων φάρος και όχι λιμάνι» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

farosΑναφερόμενος λοιπόν σε αυτή την συνάντηση ο δήμαρχος τόνισε: ''Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εργασίες της τέταρτης συνάντησης του προγράμματος Flash: “Το παρελθόν είναι αναλάμπων φάρος και όχι λιμάνι” που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης με 100% χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι η τελευταία τριήμερη συνάντηση με θεματική ενότητα “Σήμερα συζητάμε για όσα μας ενώνουν και όχι όσα μας χωρίζουν. Τα πρέπει και τα μη για ένα ειρηνικό μέλλον στην Ευρώπη”.

 

Οι συναντήσεις θα γίνουν την πρώτη ημέρα στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ το Σάββατο θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου και το κλείσιμο την Κυριακή είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί έχουμε φροντίσει να συμπέσει με την επετειακή εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των νεκρών της οδού Ταξιαρχών.


Όπως γνωρίζετε κάθε φορά έχουμε εισηγήσεις από ιδιαίτερα σημαντικούς ανθρώπους που καταθέτουν ή τις μαρτυρίες τους ή τις καταθέσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή την φορά θα υπάρχουν και εκπρόσωποι από την Σερβία, την Γερμανία, την Βουλγαρία, την Σλοβακία, ίσως και τα Σκόπια, όπως και από Δήμους της Ελλάδας. Συνηθίζουμε την πρώτη ημέρα να την παρακολουθούν και μαθητές των σχολείων της πόλης και του Δήμου. Θέλω να ευχαριστήσω, επειδή είναι η τελευταία τριημερίδα, όλους που συμμετείχαν στις συναντήσεις που ξεκίνησαν από τις αρχές Δεκεμβρίου και ελπίζω ότι έδωσαν ιδιαίτερα σημαντική γνώση για το παρελθόν της Ευρώπης και η τριημερίδα που ακολουθεί, θα μας δώσει να βγάλουμε τα συμπεράσματα, όλων αυτών που ακούστηκαν και να δούμε που πρέπει να κατευθυνθεί πλέον η Ευρώπη'', πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: