tzioumis« ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΣΑ ΠΟΛΗ»

Aξιότιμε κ. Παυλή λαμβάνοντας αφορμή από την ανοικτή επιστολή που μας αποστειλάτε θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
Κρούετε ανοιχτές θύρες.Η παραταξή μας,όχι μόνο τώρα,αλλά από την δημιουργία της, είναι αυτή που έχει τονίσει με κάθε τρόπο ότι χρειάζεται ενότητα,συσπείρωση,συνεννόηση και ότι η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός είναι πρόβλημα,Είχαμε πετύχει την συμπαράταξη αυτή και στην πράξη και πάντα την επιδιώκουμε.

Ακράδαντα πιστεύουμε ότι ο δήμος χρειάζεται μία νέα δημοτική αρχή, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά του κι όχι απλά να διαχειρισθεί την καθημερινότητα.
Σεβόμαστε βεβαίως τα αποτελέσματα των εκλογών,αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κάθε νέα εκλογική αναμέτρηση έχει καινούργια δεδομένα όπως σαφώς συμβαίνει και σήμερα.
Aπό την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για ένα ειλικρινή,ισότιμο διάλογο,χωρίς κανένα προαπαιτούμενο,ώστε να υπάρξει μία συστράτευση όλων εκείνων των δυνάμεων που απαιτούν μία ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο Τρίπολης,μία νέα προοπτική για τον δήμο και για τους πολίτες του.

13\2\14
Τζιούμης Κωνσταντίνος

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - νικος

    για ποια προαπαιτουμενα μιλαμε ,κοιταχτε να ta βρειτε να παρετε το δημο

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: