Μια ομάδα μαθητών από την Τρίπολη (8 παιδιά) παρουσιάζουν μέσα απο την δική τους ματιά την πόλη στην οποία ζουν, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Life’s good.gr» τον οποίο διοργανώνει αθηναϊκό κανάλι.

jkkΟι μαθητές φοιτούν στην Β’Λυκείου, του 1ου και του 3ου Λυκείου Τρίπολης και μέσα από αυτή την προσπάθεια τους αποσκοπούν στην ανάδειξη της πόλης τους και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, που ως έπαθλο έχει ένα ταξίδι στη Νότια


Ο τίτλος του τραγουδιού είναι « Είναι η πόλη μαγική».

 

Τα παιδία απευθύνθηκαν αρχικά στο τμήμα τουρισμού του δήμου Τρίπολης, το οποίο μεσολάβησε για να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια τους.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά και με την όλη διαδικασία, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαρίστησουν και  όλους όσους τους βοήθησαν για να μπορέσουν να δημιουργήσουν αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα.


Για να ψηφίσετε και να στηρίξετε την προσπάθεια των παιδιών καντε κλικ στον συνδεσμο https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382 πατηστε μου αρεσει πανω δεξια.. καντε κλικ πανω στο βιντεο <Είναι η πόλη μαγική>.. θα σας το εμφανισει στο κεντρικο παραθυρο.. πατηστε Vote!

 

Ακομη μπορειτε να ψηφισετε με sms.Γραψτε LIFE(κενο)87 στο 54260!

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τραγούδι των μαθητών, καθώς και όλα όσα δήλωσαν:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: