''Αναπολήσαμε τα παλιά και πραγματικά συγκινηθήκαμε απο αυτό το υπέροχο ταξίδι στα νεανικά μας χρόνια μέσω της μουσικής'', ανέφεραν κάποιοι από το κοινό.

malliar-vradΜια βραδιά γεμάτη συγκίνηση διοργανώθηκε την Κυριακή στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο.

 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο παλιό ελαφρό τραγούδι και σκοπό είχε να ταξιδέψει όσους την παρακολούθησαν σε εποχές γεμάτες ρομαντισμό.

 

Η μουσική διαδρομή που ακολούθησαν οι καλλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα το μουσικό σύνολο «Έν τέχνοις», ξεκίνησε από την οπερέτα του 1920 και τον Αττίκ, μέχρι τις ρομάντζες του Σουγιούλ και του Γιαννίδη.

 

Τα τραγούδια ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο, μαγεύοντας το κοινό η Άννα Κτενά, η Μόνικα Παπαϊωάννου και ο Ανδρέας Ρεντούλης.

 

Καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς το κοινό σιγοτραγουδούσε μαζί με τους καλλιτέχνες, ενώ σε όλη την αίθουσα ήταν διάχυτο ένα κλίμα συγκίνησης.

 

Εκεί βρέθηκαν και ο δήμαρχος Τρίπολης, κ. Σμυρνιώτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, κ. Κουκάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Ταλούμης, καθώς και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, κ.Ζαμπαθά.

 

Στο τέλος της βραδιάς το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν δια ζώσης τα συγχαρητήρια τους στους καλλιτέχνες αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως τους ευχαριστούν για το ταξίδι που τους χάρισαν μέσα απο την ερμηνεία τους στα τραγούδια που ακούστηκαν.

 

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από την βραδιά: 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: