Μαθητές από τα 15μελή συμβούλια γυμνασίων και λυκείων, καθώς και χορευτικοί σύλλογοι, βρέθηκαν σήμερα στο δημαρχείο Τρίπολης, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου κ.Κουκάκη.

karnabΑρχικά σε δηλώσεις του ο κ.Κουκάκης, υπογράμμισε πως το ποσό που θα ξοδευτεί για το καρναβάλι φέτος θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχουν άρματα, τουλάχιστον όχι από την πλευρά του Δήμου άρματα, παρά μόνο από κάποιες ομάδες που ίσως φτιάξουν κάτι. Επιπλέον κάλεσε όλους όσους το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα , όπου θα πραγματοποιηθεί και η τρίτη συνάντηση για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του καρναβαλιού. ‘’Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο καρναβάλι πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2713600430’’, ανέφερε.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε στην συνέντευξη του ο κ.Κουκάκης, καθώς και στιγμιότυπα της συνάντησης του με τους μαθητές των σχολείων της πόλης:

 

 

mathitews

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: