''Δόθηκαν και 5.200 ευρώ για το υγρό το οποίο τα περάσανε για τα Graffiti. Στην αγορά ένα 5 λίτρο κουτί αυτού του υγρού στοιχίζει μόλις 60 ευρώ''

kouros-pagakia''Η παράταξη μας είχε κάνει έκκληση για να τοποθετηθούν παγκάκια στην Πλατεία Πετρινού. Πιστεύουμε όμως πρέπει αν τοποθετηθούν και άλλα παγκάκια και όχι μόνο τέσσερα. Θα πρέπει να τοποθετηθούν παγκάκια και στο κάτω μέρος της πλατείας’’, ανέφερε ο κ.Ηλίας Κούρος, δημοτικός σύμβουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

 

Ο κ.Κούρος μίλησε μεταξύ άλλων και για το ‘’απαράδεκτο’’ κόστος των 4 παγκακιων που τοποθετήθηκαν στην πλατεία Πετρινού ‘΄’ Είναι τρία μάρμαρα στην ουσία σε κάθε παγκάκια και τα χρεωστάνε με 4.000 ευρώ το καθένα. Συνολικά δηλαδή τα 4 κόστισαν 16.000 ευρώ.Επιπλέον το συνολικό κόστος γι΄αυτά τα παγκάκια εκτοξεύτηκε, καθώς δόθηκαν και 5.200 ευρώ για το υγρό το οποίο τα περάσανε για τα Graffiti και 3.5000 ευρώ δόθηκαν στον γερανό που τα τοποθέτησε. Όσον αφορά το ειδικό υγρό που τα πέρασαν να σας πω μόνο πως ένα 5 λίτρο κουτί αυτού του υγρού στην αγορά στοιχίζει μόλις 60 ευρώ’’

 

Ο δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε ως τεράστιο το ποσό που ξοδεύτηκε, ενώ τόνισε πως όποιος πολίτης που έχει φτιάξει σπίτι και ξέρει, περάσει από το σημείο και δει τα παγκάκια θα καταλάβει αμέσως αν όντως κοστίζουν τόσο. ‘’Τα λέω όλα αυτά για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Πρέπει να σταματήσουν να διαθέτουν λεφτά με το σακούλι. Ζούμε σε δύσκολες εποχές’’, τόνισε.

 

Επιπλέον ο κ.Κούρος αναφέρθηκε και στους φοίνικες που βρίσκονταν στην πλατεία και οι οποίοι κόπηκαν. ‘’Οι δύο φοίνικες που ήταν μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο ήταν κάτι σπάνιο για την πόλη μας, καθώς στην Τρίπολη δεν υπάρχουν φοίνικες. Είχαν καταφέρει να επιζήσουν για πολλά χρόνια και ήταν καλά στην ‘’υγεία’’ τους. Αυτό το αναφέρω για να μην μας λένε κάποιοι πως δεν ήταν’’, δήλωσε.

 

Όπως τόνισε ειπώθηκε πως δεν ήταν στην μελέτη γι΄αυτό και κόπηκαν. ‘’Να μην το ξαναπούνε αυτό γιατί θα τους πω και άλλα που δεν ήταν στην μελέτη, όπως οι κυβόλιθοι, που βάλανε μικρότερους και καλά κάνανε και άλλα πολλά. Έπρεπε να τα κάνουν δεν διαφωνώ, αλλά έπρεπε να μείνουν και οι φοίνικες’’.

 

Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε: 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: